Direct naar navigatie

 1. Babberspolder, renovatie Van Hogendorplaan

  Babberspolder, renovatie Van Hogendorplaan (2010 - 2011)

  De Van Hogendorplaan in de Babberspolder ter hoogte van de Rotterdamseweg, zuidwaarts gezien. Deze wijk werd (gedeeltelijk) gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

 2. Aankondiging vernieuwing Babberspolder-Oost

  Aankondiging vernieuwing Babberspolder-Oost (2008)

  De aankondiging van de vernieuwing/renovatie van de wijk Babberspolder-Oost. Deze wijk werd (gedeeltelijk) gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

 3. Vulcaanhaven, het slopen van overslagkranen

  Vulcaanhaven, het slopen van overslagkranen (2019)

  De sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven in mei 2019. De kranen waren voorheen van Havenbedrijf Vlaardingen-Oost en later o.a. van het overslagbedrijf Frans Swartouw. Gezicht noord-westwaarts, op de achtergrond de DFDS-terminal.

 4. Mr. L.A. Kesperweg, na renovatie

  Mr. L.A. Kesperweg, na renovatie (2018)

  De gerenoveerde Mr. L.A. Kesperweg. Gezien vanonder het (voormalige) spoorviaduct (nu Metrolijn) richting de kruising met de Schiedamsedijk,

 5. Mr. L.A. Kesperweg, na ombouw

  Mr. L.A. Kesperweg, na ombouw (2018)

  De omgebouwde Mr. L.A. Kesperweg bij de kruising met de Schiedamsedijk. Zicht richting het voormalige NS-station Vlaardingen-Oost.

 6. Babberspolder, aankondiging 'nieuwe winkelhotspot'

  Babberspolder, aankondiging 'nieuwe winkelhotspot' (2012)

  De aankondiging van de bouw van 'De nieuwe woon- en winkelhotspot voor Vlaardinger-Ambacht' aan de Van Hogendorplaan in de Babberspolder. Deze wijk werd (gedeeltelijk) gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

 7. Vulcaanhaven, bedieningshuis overslagkranen

  Vulcaanhaven, bedieningshuis overslagkranen (2019)

  De sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven in mei 2019. Deze kranen waren voorheen van Havenbedrijf Vlaardingen-Oost en later o.a. van het overslagbedrijf Frans Swartouw. Op de foto een bedieningshuis van een kraan, wachtend op de sloop.

 8. Vulcaanhaven, sloop overslagkranen

  Vulcaanhaven, sloop overslagkranen (2019)

  De sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven in mei 2019. Deze kranen waren voorheen van Havenbedrijf Vlaardingen-Oost en later o.a. van het overslagbedrijf Frans Swartouw. Op de achtergrond 2 schepen van de DFDS.

 9. Seringenstraat, gevelsteen voormalige Sint Barbaraschool

  Seringenstraat, gevelsteen voormalige Sint Barbaraschool (2016)

  De gevelsteen in het hoofdgebouw van de voormalige Sint Barbaraschool aan de Seringenstraat. De gebouwen zijn 2019 gesloopt.

 10. Sloop overslagkranen in de Vulcaanhaven

  Sloop overslagkranen in de Vulcaanhaven (2019)

  De sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven in mei 2019. Deze kranen waren voorheen van Havenbedrijf Vlaardingen-Oost en later o.a. van het overslagbedrijf Frans Swartouw.